El 14 de desembre a les 18:00h el responsable de la direcció d’art de juanjook.com va participar com a membre de l’organització en un esdeveniment singular al centre d’Alacant. Realitzat en més de 710 ciutats del món, Pecha Kucha Night Alacant vol. 4 va tirar a rodar en l’àgora de la Fnac.

Hugo Gómez La Criatura Creativa en Pecha Kucha Alacant vol. 4

font: juanjook.com

Onze ponents es van enfrontar a les seues 20 imatges x 20 segons de glòria envoltats de grans creatius i professionals de diversos àmbits. Les instal·lacions de La Fnac Alacant es van quedar petites aquesta tarda per assistir a un acte amb un naming suggeridor, Pecha Kucha, però replet d’idees i experiències.

Gran èxit de Pecha Kucha Alacant volum 4

font: juanjook.com

Il·lustradors, universitaris, psicòlegs, creatius, experts en fotografia, arquitectes, radioaficionats i d’altres disciplines van configurar un esdeveniment amb estil propi, professional i amb línies molt característiques.

Hugo Gómez i la seva Criatura Creativa segueix sent un dels blogs de major transcendència en màrqueting nacional, va centrar algunes claus perquè el nostre dia a dia sigui encara més creatiu. A més, la Errería, “architecture office”, va explicar la seva recent filosofia “cost-hich arch”. Mentre, Juan Carlos Castro, procedent de Barbarela Studi, va centrar el seu “speech” en la fabricació digital i el concepte “FabLabs”.

Gran assistència a Pecha Kucha Night Alacant

font: juanjook.com

Al costat dels anteriors, l’il·lustrador i representant de Cabeza VoladoraArly Jones, va efectuar una revisió del context actual pel qual travessa la il·lustració i el dibuix a Alacant. Per la seva banda, “Veig, veig. Tu que veus?”, va ser el títol triat en la ponència de Enrique Martínez qui va augmentar el feedback amb els allí congregats a través de tècniques i exercicis visuals. La que ens va advertir de la transcendència del concepte de sostenibilitat en el context d’innovació dels nostres dies va ser Ester Gisbert. Mentrestant, Pedro Martínez  va donar el control radioaficionat al públic assistent per explicar la seva trajectòria cap a una activitat encara molt viva.

Rubén Gómez Radioboy va apostar per una creativa i arriscada posada en escena al costat d’un discurs transgressor.Carolina Salas, d’altra banda, es va inspirar en Salvador Dalí per connectar el seu missatge combinant la psicologia i l’art. Posteriorment, Luisa Martín, al capdavant de “La Balena Imantada”, exposava les oportunitats que es percebien avui dia en arquitectura. Finalment van ser els responsables de Disseny CV els qui es van aproximar a la realitat diària del sector la Comunitat Valenciana.

Pecha Kucha Alacant volum 4

font: juanjook.com

Des de juanjook.com i com a membre d’ACREA (Associació de Creadors Alacantins) felicito a l’equip pel gran treball realitzat durant l’esdeveniment. L’assolida precampanya i estratègica difusió en xarxes socials, van fer de la quarta edició a la província d’ Alacant tot un èxit. Segur que els assistents a l’àgora de la Fnac van percebre l’esforç i lliurament dels ponents. Així mateix, animo a continuar a l’equip d’ACREA amb interessants iniciatives com aquesta per compartir coneixement i enormes experiències entre professionals del sector.