Temps enrere i, reforçat pel calendari (principalment el Gregorià, el més conegut per tots nosaltres), nombroses signatures, empreses, companyies i anunciants ho donen tot en el que a aposta creativa es refereix.

Creatividad Pollo San Valentín

fuente: Sr.Smith Publicidad

Una tradició i emoció tan humana, l’Amor, ha estat i continua sent font d’inspiració per a peces, campanyes gràfiques i publicitàries tan notables que són capaces de commemorar d’una forma creativa aquestes “tendres” dates.

Cabina de teléfonos  Love

fuente: Karen Roe

El dia del sant Valentín demostra una data històrica i creativa totalment variada, admirable i en ocasions admirable per a les nostres emocions a flor de pell. Diversos professionals de la comunicació publicitària, el màrqueting, la fotografia, el disseny o l’art aborden noves tècniques, recursos, connotacions o girs que l’amor pot arribar a provocar en el *target, convertint aquest esdeveniment en un element del que es beneficien cinemes, restaurants, agències, centres comercials o floristeries de la cantonada.

Fondo de pantalla creativo San Valentín

fuente: Eddi

Recursos tan variats i recorreguts com: l’humor, l’enginy, la fantasia, la seducció, el còmic, l’humor o el sexe són, realment, dels més emprats en la major part de peces creatives que veiem diàriament en aquests moments tan passionals.

Corazón diseño gráfico San Valentín

fuente: Brett Jordan

Els mitjans online, el màrqueting directe, la publicitat offline o el disseny d’interiors ofereixen als professionals nombroses oportunitats perquè directors d’art, copys creatius o fotògrafs puguin encertar amb els seus enamoraments sobtats en el target volgut. Sabem que l’amor és una excusa més per elaborar conceptes, claims, pensaments laterals o pluges d’idees que potser Cupido mai va arribar a tenir en “somnis humits” segles enrere.

San Valentín técnicas creatividad

fuente: D. Sharon Pruitt

Fàcilment identificables pel públic i professionals, els típics tòpics són una constant en la comunicació publicitària avui dia. L’ús de dones sexys, gammes cromàtiques atraients, rostres masculins impossibles o situacions forçades fan que nombroses peces gràfiques es concebin com un goig per als sentits més enllà de la taula preparada al costat d’una feble vés-la en un marc ple es passió.

Romantic.fm creatividad San Valentín

fuente: Patricia Gimeno

Des de juanjook.com pretenc retre homenatge a algú que és capaç de transmetre valors compartits per tots nosaltres gairebé diàriament: passió, positivitat, alegria, optimisme, comprensió, gelosia, amistat, etc. Pràcticament al llarg d’aquesta setmana Sant Valentín ens acompanya i anima a participar en un context on públics, partners, usuaris, twitters i mitjans de comunicació exigeixen peces publicitàries creatives que siguin capaces de satisfer les seves necessitats en aquests moments tan passionals.

San Valentín diseño

fuente: Brett Jordan

Anexo: los 90 mejores y peores anuncios de San Valentín aquí.