Un dels llocs més increïbles al costat del Tàmesi disposa de col·leccions permanents i itinerants d’icones del disseny, arts decoratives, mobiliari i objectes reconeguts de producció industrial.

London Design Museum instal·lacions imatge

font: juanjook.com

Al costat de la londinenca riba del Southwark un pot topar-se amb:

  • Dissenys de l’any recent
  • Felicitat i algunes tècniques de supervivència
  • Terence Conran: “La forma como vivimos ahora”
  • El cafè i botiga Grazing

A més de tot això, el edifici del museu del disseny de Londres destil·la avantguarda i gran estil des dels seus 3 plantes i, fins i tot, posseeix nombroses mostres, exposicions, galeries, performances i sales per a artistes joves d’unes altres Escoles d’Art i Disseny de Londres, com per exemple: la University Arts of London, la St. Martin’s College, la London College of Fashion, la Chelsea College of Arts, o el Institut Marangoni London entre unes altres.

Exposició itinerant London Design Museum imatge

font: juanjook.com

El camí per les seves modernes instal·lacions permet realitzar una intensa reflexió que va molt més allà dels objectes, materials, formes atrevides, visions inspiradores i punts de vista més que notables en la manera de com la societat entén l’art.

Mostra disseny London Design Museum imatge

font: juanjook.com

Es pot afirmar que és una experiència exclusiva i única para tot aquell que arriba a London, sobretot per estar allunyada dels punts més massificats del turisme britànic. La pròpia edificació i elements ornamentals que des de 1989 dominen la seva silueta han albergat a nombrosos professionals i obres de diversos àmbits com: l’estètica, les avantguardes, el vintage, retro, plàstica, etc. Al mateix temps, és un lloc que alberga alguns dels guardonats en el Brit Insurance Designs de l’any, seleccionant-se a nivell internacional i convertint aquest Museu del Disseny de Londres en un dels un dels referents internacionals de primer ordre.

Entrada London Design Museum imatge

font: juanjook.com

L’augment del nombre de visites és un fet i les autoritats londinenques s’estan ja replantejant una nova localització i la seva ampliació, tant en sales com en espais i galeries destinades a exposicions permanents i itinerants.

Objectes i icones de masses London Design Museum imatge

font: juanjook.com

Des de juanjook.com recomano la seva obligada visita per endinsar-se en centres formatius i culturals que promocionen la creativitat, disseny, desenvolupament d’indústries, innovació social, avantguardes, etc. El responsable d’adreça d’art de juanjook.com es va fer un volt per el London Design Musem l’any 2012 i va poder constatar el gran èxit de propostes, increïbles projectes i nombroses influències en l’avantguarda arquitectònica, escultura i plàstica de la capital anglesa.

Juanjook en el London Design Museum imatge

font: juanjook.com